Voor een goede portretfoto is het erg belangrijk dat je uitstraalt wat bij jouw persoonlijkheid past. Ook is het van belang dat je rekening houdt met de bestemming van de foto, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfoto. De functie bepaalt wat voor een stijl en kleuren het beste gedragen worden. Zelfs stofkeuze en prints hebben effect op je uitstraling. Natuurlijk is de makeup ook zeer belangrijk als je een closeup foto neemt. Ik vind het heel belangrijk dat dit totaalplaatje, jouw imago, het juiste gevoel uitstraalt.

Wil jij graag een portret styling om zo goed mogelijk over te komen op camera? Dan bied ik jou de juiste styling, ook op locatie. Ik bedenk vooraf, samen met jou wat je draagt. We overleggen welke items je in je garderobe hebt om te gebruiken tijdens de shoot. Ook geef ik je tips mee over items die je eventueel aan kunt schaffen voor je fotoshoot.

Hoe gaat het in zijn werk? Voorafgaande aan de fotoshoot mail ik je  een vragenlijst om te ontdekken wie jij bent, welke stijl bij je past en waarvoor de foto bestemd is. Je wil tenslotte graag het juiste beeld weergeven op de foto.

Op het moment van de shoot ga ik samen met jou een outfit samenstellen met de door jou meegebrachte kleding items, die je na ons overleg hebt uitgekozen. Vervolgens zorg ik voor een perfecte makeup die bij je past en die jouw uitstraling versterkt.

Tijd die nodig is vóór de shoot: 1 uur.
Tarief op locatie bij Mieke de Swart Fotografie: €70,-
Tarief op locatie StijlGevoel in Uden: €55,-

Liever vooraf een uitgebreid stijladvies met een garderobe check aan huis boeken?
Neem een kijkje op www.stijlgevoel.nlvoor meer informatie.

Je kunt contact met me opnemen via info@stijlgevoel.nl